Aangetekend
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

De kracht van qERDS
Transformeer je juridische communicatie


In een wereld waar digitale transformatie de norm is geworden, is het van essentieel belang dat ook de juridische sector op de hoogte blijft van de nieuwste innovaties. Daarom nodigen we je met trots uit voor ons exclusieve webinar: "De kracht van qERDS: Transformeer je juridische communicatie".

De juridische sector staat bekend om zijn complexiteit en nuances, en de communicatiemethoden die we gebruiken moeten deze complexiteit evenaren. In dit webinar duiken we diep in het thema aangetekende e-mail en hoe een oplossing als qERDS kan helpen om jouw bedrijf op de voorgrond te houden van innovatie en efficiëntie.

Sluit je aan op 6 juli 2023 om 10.00 uur en ontdek hoe je de manier waarop je communiceert kunt verbeteren, zowel qua efficiëntie als betrouwbaarheid.

Wat is het verschil tussen mail en aangetekende mail?
Begrijp je het onderscheid tussen gewone e-mail en aangetekende e-mail? Hoewel e-mail een snel en efficiënt communicatiemiddel is, biedt het niet dezelfde juridische zekerheid als aangetekende e-mail. In ons webinar leer je waarom aangetekende e-mail essentieel kan zijn voor jouw juridische bedrijf.

Juridische aspecten van aangetekende mail

Het juridische landschap kan complex zijn. Tijdens dit webinar zullen we de belangrijkste juridische aspecten van aangetekende e-mail verkennen. Leer hoe je je communicatie kan waarborgen en tegelijkertijd juridische risico's kan minimaliseren.

ERDS vs qERDS: Wat is het verschil?
Wat zijn ERDS en qERDS? En hoe verschillen ze van elkaar? We zullen deze vragen beantwoorden en uitleggen waarom de overstap naar qERDS een game-changer kan zijn voor jouw bedrijf.

Waarom gaat de Rechtspraak qERDS instellen?
Ontdek waarom de Nederlandse rechtspraak heeft gekozen voor de qERDS-oplossing. Begrijp de voordelen en overweeg of deze innovatie ook voor jouw bedrijf de juiste keuze kan zijn.

Aandacht voor jouw juridisch bedrijf

Het is tijd om de efficiëntie en betrouwbaarheid van je communicatie te verbeteren. Dit webinar zal je voorzien van waardevolle inzichten en praktische tips om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Meld je vandaag nog aan en ontdek hoe je met behulp van qERDS de communicatie van jouw juridisch bedrijf kan transformeren. Reserveer je plek nu voor het webinar op 6 juli 2023 om 10.00 uur!

Presentatie door
Philip Voogt

Duur
1 uur

​​​​​​​Heb je een drukke agenda en komt een van de data niet uit? Schrijf je alsnog in en we sturen je achteraf de presentatie en de link naar de replay.

Deel dit webinar