Aangetekend
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

TOP webinar
Trends en Ontwikkelingen voor de juridische professional

Er zijn heel wat mensen werkzaam in de juridische sector. Professionals die werkzaam zijn als advocaat, rechter, bedrijfsjurist, juridisch adviseur, strafpleiter, fiscaal jurist, notaris, gerechtsdeurwaarder of een van de vele andere juridische beroepen die we ongetwijfeld vergeten. Maar hoe blijft u als juridisch professional op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die voor u belangrijk zijn?

Aangetekend, Balieplus en Doxflow Legal maken het u makkelijk. Ze slaan de handen ineen en verzorgen een inspirerend uur tijdens de lunch. Zo blijven declarabele uren beschikbaar.

Op dinsdag 22 november zullen de volgende sprekers u bijpraten:
- Menno Weij
    
Waar loopt u als professional tegenaan?
- Philip Voogt
    
De Rechtspraak stapt over op qERDS, wat betekent dat?
- David Duparc
    
Kunt u efficiënt processtukken samenstellen?

De sessie staat onder leiding van Paul Paaschens.

Schrijf u gratis in voor dit webinar!

​​​​​​​
Aangetekend
Aangetekend BV uit Utrecht is de enige volledig Nederlandse provider die eIDAS is gekwalificeerd en beschikt over de juiste Europese certificeringen. Met het ontwikkelen van diensten als Beveiligd Mailen, Aangetekend Mailen, Digitaal Ondertekenen en Grote Bestanden Mailen kunt u vanuit uw Outlook (365) of direct vanuit uw business systeem, eenvoudig belangrijke documenten verzenden. Dit is net zo makkelijk als het verzenden van een gewone e-mail. Op de achtergrond wordt elke e-mail beveiligd en als het nodig is rechtsgeldig verzonden. Daarnaast zijn er diverse koppelingen mogelijk met externe diensten om te kunnen identificeren, direct te kunnen betalen en zijn er integraties met diverse business systemen.

Balieplus
Dagelijks helpt Balieplus advocaten en notarissen efficiënt ondernemen, omdat wij geloven dat de expertise van een advocaat en een notaris het best tot zijn recht komt als hij verder niks aan zijn hoofd heeft. Dat betekent dat we goed nadenken over alles wat u nodig heeft om uw kantoor te runnen. Die diensten en producten hebben we op een rijtje gezet en bieden we voordelig aan via zorgvuldig geselecteerde partners.

In de drukte schieten praktische onderwerpen als verzekeringen, ICT, telefonie, kantoorbenodigdheden, opleidingen er nog wel eens bij in. Zonde, want die vaste lasten komen wel elke maand terug, dus het loont om daar kritisch naar te kijken. Daar is Balieplus goed in. We weten exact wat een advocatenkantoor nodig heeft om efficiënt te kunnen ondernemen.

Doxflow Legal

Het samenstellen van processtukken of closing binders is binnen de juridische praktijk vaak nog een handmatig, en vooral tijdrovend, proces. Doxflow Legal is speciaal voor, en in samenwerking met, de advocatuur ontwikkeld vanuit de toegenomen vraag naar efficiency binnen de juridische praktijk. Met Doxflow Legal zijn al je processtukken binnen no-time digitaal gecreëerd. Aanpassingen zijn mede dankzij de dynamische inhoudsopgave snel gemaakt. Veilig mailen (aangetekend mailen geïntegreerd) of als één printopdracht printen, inclusief tabbladen en/of scheidingsvellen, kan hierna met een druk op de knop. Als je veel tijd wil winnen zonder verandering in je processen dan is Doxflow Legal de oplossing.Presentatie door
- Menno de Weij
- Philip Voogt
- David Duparc

Alles onder leiding van Paul Paasschens.


Duur
1 uur

​​​​​​​Heb je een drukke agenda en komt een van de data niet uit? Schrijf je alsnog in en we sturen je achteraf de presentatie en de link naar de replay.

Deel dit webinar