Aangetekend
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Aangetekend Mailen,
net zo eenvoudig als het versturen van een e-mail

Elke klant is uniek en heeft zo zijn eigen communicatievoorkeuren. Steeds vaker kiest de klant voor digitale communicatie. Het is makkelijk, snel en biedt voordelen voor zowel de verzender als de ontvanger. Als verzender wil je voor bepaalde e-mails wel de juridische zekerheid hebben dat het is aangekomen.

Aangetekend Mailen is voor deze situatie de perfecte oplossing. Het webinar is speciaal ontworpen om je te helpen de uitdagingen van traditionele (aangetekende) post of mail te begrijpen en hoe Aangetekend Mailen een oplossing biedt voor deze problemen. 
 
Tijdens deze sessie zullen we bespreken:
  1. De verschillen met traditionele mail en aangetekende post: kosten, tijdrovende processen en milieubelasting.
  2. Hoe Aangetekend Mailen deze en andere uitdagingen adresseert en je bedrijfscommunicatie efficiënter maakt.
  3. Tips en trucs voor een soepele overgang naar Aangetekend Mailen in je organisatie.

Of je nu een ondernemer bent die geïnteresseerd is in het digitaliseren van je communicatie- of bedrijfsprocessen, of een manager die op zoek is naar efficiëntere bedrijfsoplossingen, dit webinar zal je voorzien van de nodige kennis en inzichten.
 
Mis deze kans niet om je bedrijf voor te bereiden op de toekomst van zakelijke communicatie. Klik op de onderstaande knop om je plek te reserveren voor dit waardevolle webinar.
Presentatie door
Philip Voogt

Duur
1 uur

​​​​​​​Heb je een drukke agenda en komt een van de data niet uit? Schrijf je alsnog in en we sturen je achteraf de presentatie en de link naar de replay.

Deel dit webinar